Brf Emiles Trädgård

Rosendal, Uppsala
Nytt projekt!
Läge
Rosendal, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
Byggår
2024
Storlek
101

Brf Emiles trädgård

2024
Rosendal, Uppsala

Välkommen till Emiles Trädgård – Livsstilen du förtjänar

 

I hjärtat av Rosendal, Uppsala, växer något helt unikt fram. Emiles Trädgård, ett nytt bostadsprojekt som omdefinierar boende för den dynamiska 50+ generationen. Vårt koncept är en hyllning till ett nytt sätt att leva – en kombination av komfort, aktivitet och gemenskap.

Ett Hem för en ny Livsfas

 

Många i 50-årsåldern och äldre står inför utmaningen med stora boenden som inte längre speglar deras aktuella behov. Med barnen utflyttade blir utrymmet en börda snarare än en komfort. Hos Emiles Trädgård erbjuder vi en elegant lösning på detta dilemma, där du kan skala ner utan att ge avkall på livskvalitet.

 

Aktivitet och gemenskap i centrum

 

Hälsa och social interaktion är grundläggande för välmående. Vår struktur uppmuntrar till en aktiv livsstil och personlig utveckling. Den uppvärmda saltvattenpoolen året runt, bastun och kallbaden ger fullständig avkoppling. Vårt moderna gym, bemannat med personliga tränare, fokuserar på balans, styrka och kondition – allt det som är viktigt med stigande ålder. Vårt restaurangkoncept erbjuder hälsosam mat och temakvällar för kulinarisk njutning. Det kommer att finnas en hel del tjänster såsom hjälp med städ, tvätt, vaktmästare, rumservice och bokning av husets olika aktiviteter.

Miljömedvetenhet och skönhet

 

Vår byggnad är mer än bara ett boende – den är en harmonisk miljö. Den inglasade innergården med citrusträd, olivträd och vertikala odlingar ger en känsla av Medelhavet. Lägenheterna, från 60 m² till 180 m², är utformade med ljusa, hälsosamma material och högt i tak.

 

Dela din värld med de nära och kära

 

Vi förstår vikten av nära relationer. Därför har vi inkluderat tre gästlägenheter för vänner och familjemedlemmar att hyra när de kommer på besök. På detta sätt kan du dela din nya livsstil med dem och låta dem ta del av den gemenskapen som utvecklas på Emiles Trädgård.

Välkommen hem till Emiles Trädgård

 

Emiles Trädgård är mer än bara ett boende – det är en livsstil, en plats där du kan växa, njuta och skapa minnen. Med hållbar träkonstruktion och ljusa material är vår byggnad en oas av elegans och omtanke om miljön. Det är ditt nya hem och din nya gemenskap. Välkommen hem till Emile's Trädgård.

Skriv upp dig på vår intresselista och ta det första steget mot att ansluta till Emiles Trädgård

Karta
Galleri
No items found.
Flera Projekt

Till alla projekt

arrow-right

Rosendal i siffror

Producerade lägenheter

620

stk
Lägenheter under projektering

450

stk
Kommersiell yta

30 000

kvm